online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Anglia Premier League – Etapa 7 Review 18 Octombrie 2014

Va invitam sa analizam etapa cu numarul 7 din Anglia, Premier League, unde va oferim informatii despre cele mai importante meciurile din aceasta etapa, ponturi pariuri si bonusuri pe masura. In acesta etapa cel mai interesant meci din Premier League este cu siguranta meciul dintre Manchester City si Tottenham, doua echipe de top, care an de an se lupta pentru suprematie in Premier League.

online cazinouri

online cazinouriManchester City vs Tottenham

Cum am spus si mai sus acesta este cel mai interesant meci al etapei cu numarul 7 din Anglia Premier League. Gazdele de astazi, Manchester City, sunt situati pe locul 2, la 5 puncte in spatele liderului Chelsea. Manchester City nu au alt obiectiv decat victoria in acest meci, Chelsea deja luand avans fata de ei si nu-si mai permit niciun pas gresit, mai ales ca Chelsea etapa aceasta au meci usor cu Crystal Palace. In ultimul meci de campionat, Manchester City au reusit sa se impuna in deplasarea de la Aston Villa, scor 2-0, Toure si Aguero aducand toate cele 3 puncte.

De cealalta parte, Tottenham au un start de sezon destul de slab, fiind situati pe 6 cu 11 puncte, avand 3 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri, insa jocul echipei sufera si acest lucru se poate observa. In ultimul meci de campionat, Tottenham a reusit o victorie importanta pe teren propriu cu Southampton, Eriksen aducand toate cele 3 puncte cu golul din minutul 40. Conform casei de pariuri Winmasters, Manchester City este favorita in acest meci, avand o cota de 1.45 pentru victorie. Pentru un egal, Winmasters ofera pariorilor o cota de 4.30, iar pentru o victorie a oaspetilor, cota este de 6.80.

  • Pont Pariuri Manchester City vs Tottenham: Victorie Manchester City

Everton vs Aston Villa

Un alt meci interesant din Premier League intre Everton, echipa gazda in acest meci, si Aston Villa. Everton sunt intr-o situatie critica, fiind locul 17 cu doar 6 puncte pana acum, avand o singura victorie, 3 egaluri si 3 infrangeri. In ultimul meci din Premier League, au pierdut in deplasarea cu Manchester Utd, scor 2-1, Naismith fiind marcatorul pentru Everton, iar Baines a ratat penalty.

De cealalta parte, Aston Villa incepusera foarte bine aceasta editie de campionat, in primele 4 etape avand 3 victorii si un egal, insa au urmat 3 infrangeri consecutive, iar moralul pentru acest meci este unul critic. In ultimul meci din Premier League, au pierdut pe teren propriu cu Manchester City, scor 2-0. La casele de pariuri Everton este favorita, iar Winmasters ofera o cota de 1.54 pentru o victorie a gazdelor, cota pentru un egal fiind de 3.90. Pentru o victorie a oaspetilor, Winmasters ofera o cota de 6.00.

  • Pont Pariuri Everton vs Aston Villa: Victorie Everton

online cazinouri

Crystal Palace vs Chelsea

Liderul din Premier League, Chelsea va juca in deplasare in aceasta etapa cu numarul 7 cu Crystal Palace. Chelsea au un start de sezon excelent, fiind lideri in acest moment, cu 19 puncte, avand 6 victorii si un singur egal. In ultimul meci din campionat, au castigat derby-ul cu Arsenal, scor 2-0, Hazard si Costa aducand victoria.

De cealalata parte, gazdele de la Crystal Palace sunt pe 15, cu 8 puncte, avand 2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri. In ultimul meci din campionat, Crystal Palace au fost invinsi in deplasarea cu Hull City, scor 2-0. Chelsea este favorita in acest meci din toate punctele de vedere, iar Winmasters ofera o cota de 1.43 pentru o victorie a londonezilor in deplasarea cu Crystal Palace. Pentru un egal cota este de 4.30, iar pentru o victorie a gazdelor si o eventuala surpriza, cota este de 7.00.

  • Pont Pariuri Crystal Palace vs Chelsea: Chelsea pauza / final

QPR vs Liverpool

Meci important pentru Liverpool in etapa cu numarul 7, unde va infrunta in deplasare QPR. Liverpool au un start de sezon foarte slab in comparatie cu finalul sezonului trecut, fiind pe locul 10 cu 10 puncte, avand 3 victorii, un egal si 3 infrangeri. In ultimul meci din campionat, au reusit sa se impuna pe teren propriu cu West Brom, scor 2-1, Lallana si Henderson aducand toate cele 3 puncte de partea cormoranilor.

De cealalta parte, QPR este lanterna rosie din Premier League, fiind ultimul loc cu 4 puncte, avand pana acum o singura victorie, un egal si 5 infrangeri. Acestia vin dupa 2 infrangeri consecutive, iar in ultimul meci din Premier League, au fost invinsi in deplasare de West Ham, scor 2-0. Liverpool pleaca clar ca favorita in acest meci, iar Winmasters, le ofera o cota de 1.56 pentru o victorie in acest meci. Pentru o eventuala surpriza, cota este 5.80, iar pentru un egal intre cele doua echipe, Winmasters ofera o cota de 3.85.

  • Pont Pariuri QPR vs Liverpool: Over 2.5 goluri

West Brom vs Manchester Utd

Ultimul meci al acestei etape este intre West Brom, echipa gazda in acest meci, si Manchester United. West Brom este locul 14 inaintea acestei etape, cu 8 puncte, avand 2 victorii, 2 egaluri si 4 infrangeri. In ultimul meci din Premier League, West Brom a fost invinsa de Liverpool in deplasare, Berahino marcand golul de onoare pentru West Brom.

De cealalta parte, Manchester United este intr-o crestere a formei, dupa startul de sezon dezastruos, fiind inaintea acestei etape pe locul 4, cu 11 puncte, avand 3 victorii, 2 infrangeri si 2 egaluri. Manchester United vin dupa doua victorii consecutive, in ultima reusind sa invinga pe teren propriu pe Everton, scor 2-1, Di Maria si Falcao aducand toate cele 3 puncte. Manchester United este favorita si la casele de pariuri, cota pentru o victorie a acestora fiind de 1.71, conform casei de pariuri Winmasters. Egalul este cotat cu 3.75, iar pentru o victorie a celor de la West Brom, Winmasters ofera o cota de 4.50.

  • Pont Pariuri West Brom vs Manchester Utd: Victorie Manchester Utd

Winmasters este noua casa de pariuri online destinata pariorilor din Romania, care impreuna cu site-ul nostru va ofera un bonus de 150 RON la prima depunere. La Winmasters ai parte de cote foarte bune, oferta foarte variata, pariuri live si multe alte facilitati. Deschide chiar acum un cont la Winmasters si bucurate de toate aceste cote oferite si de bonusul la prima depunere de 150 RON.

online cazinouri

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *