online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Albania vs Danemarca – 11 Octombrie 2014

online cazinouri

Un meci destul de interesant din Grupa I, acolo unde Albania va intalnii pe teren propriu Danemarca, intr-un meci important si care poate fii decisiv in deciderea favoritelor la calificarea pentru EURO 2016. Din aceasta grupa, Grupa I, mai fac parte si Serbia, Portugalia si Armenia, Portugalia, Serbia si Danemarca fiind favoritele in acesta grupa.

Dupa prima faza, lucrurile au luat o directie surprinzatoare in aceasta grupa, Albania reusind sa castige si sa-si adjudece toate cele 3 puncte din deplasarea cu Portugalia, astfel Danemarca pleca cu prima sansa la castigarea primului loc in aceasta grupa dupa victoria cu 2-1 cu Armenia. Desemenea lupta se va da intre Portugalia si Danemarca, insa si Serbia cred ca va avea un cuvant greu de spus in aceasta grupa. Golul victoriei pentru Albania a fost marcat de Balaj, insa Albania este o echipa mica, si ceea ce a relizat in Portugalia este o mare surpriza, ei fiind multumiti de aceasta realizare si cu asta cred ca vor ramane. In celalalt meci, golurile au fost marcate de Hojbjerg si Kahlenberg pentru Danemarca, in timp ce pentru Armenia, vedeta Mkhitaryan a reusit sa marcheze.

In ultimul meci oficial direct, scorul a fost 1-1 in Albania, in 2009. Echipa oaspete este construita in jurul playmaker-ului Christian Eriksen, care are rolul de a deschide apararea Albaniei. Nu vad alt rezultat pentru acest meci decat o victorie a oaspetilor, iar cota este una excelenta. Deci merg cu mare incredere pe victoria danezilor in acest meci.

  • Pont Pariuri Albania vs Danemarca: Danemarca