online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Armenia vs Serbia – 11 Octombrie 2014

online cazinouri

Meci interesant in grupa I pentru calificarile EURO 2016, acolo unde Armenia va intalnii Serbia pe teren propriu. Din aceasta grupa mai fac parte pe langa cele doua echipe, si Albania, Danemarca si Portugalia. Alaturi de Danemarca si Portugalia, Serbia este una dintre cele 3 echipe care se vor bate pentru un loc la Euro 2016. Este o grupa interesanta, si destul de echilibrata, toate echipele avand loturi destul de interesante.

Pentru Serbia acesta este primul meci din aceasta editie pentru calificarile la Euro 2016, in prima faza ei stand. De cealalta parte, Armenia a fost invinsa de Danemarca in deplasare cu 2-1, ei reusind sa deschida scorul prin vedeta Mkhitaryan in minutul 50, ca apoi Hojbjerg si Kahlenberg sa aduca toate cele 3 puncte pentru Danemarca.

Ultimul meci direct dintre cele doua echipe a fost in 2012, un meci amical, in care Serbia s-a impus cu 2-0. Oficial, cele doua echipe s-au mai intalnit pentru calificarile Euro 2008, unde Serbia s-a impus cu 3-0 pe teren propriu, iar in deplasarea din Armenia, scorul a fost alb, 0-0. Cotele oferite de casa de pariuri bet365 pentru acest meci sunt destul de interesante, oferind 1.75 pentru victoria oaspetilor, cota fiind in scadere. Pentru un egal, cota este de 3.75, iar pentru o victorie a gazdelor, bet365 ofera 5.25, cota fiind in crestere.

  • Pont Pariuri Armenia vs Serbia: Over 2.5 goluri