online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Austria vs Muntenegru – 12 Octombrie 2014

online cazinouri

Alt meci interesant de astazi de la calificarile pentru Euro 2016, acolo unde Austria, echipa gazda din acest meci, va infrunta selectionata Muntenegrului, intr-un meci din faza a 3 a calificarilor din grupa G. Din aceasta grupa mai fac parte pe langa cele doua echipe, Rusia, Suedia, Moldova si Liechtenstein, ultimele doua fiind “tinte” clare pentru adversarele lor.

Muntenegru vine dupa un meci slab in Liechtenstein, acolo unde a remizat 0-0, pierzand puncte importante. In primul meci din aceasta grupa au reusit sa se impuna in fata Moldovei, Vucinić si Tomasević aducand victoria de partea Muntenegrului, insa greul abia de acum incepe urmand meciurile cu Austria, Suedia si Rusia. Austriecii vin dupa o victorie in Moldova, scor 2-1, Alaba si Janko aducand toate cele 3 puncte de partea Austriei. In primul meci au remizat cu Suedia, 1-1, Alaba reusind sa inscrie golul de un punct.

Cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata pana acum intr-un meci direct, aceasta fiind primul meci direct dintre cele doua selectionate. Conform casei de pariuri bet365, Austria este favorita in acest meci, fiind cotata cu 1.91 pentru o victorie, 3.50 fiind cota pentru un egal. Pentru o victorie a oaspetilor, bet365 ofera pariorilor o cota de 4.00.

  • Pont Pariuri Austria vs Muntenegru: Austria