online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Belarus vs Slovacia – 12 Octombrie 2014

online cazinouri

Unul dintre cele mai interesante si echilibrate meciuri de astazi pentru calificarile Euro 2016, acolo unde Belarus, echipa gazda din acest meci, va intalnii Slovacia, intr-un meci din faza a 3 a calificarilor din grupa C. Din aceasta grupa mai fac parte si Spania, Ucraina, Macedonia si Luxemburg. Se vor intalnii liderul acestei grupe, Slovacia, si echipa aflata pe ultima pozitie in aceasta grupa, Belarus.

Slovacia se deplaseaza in Belarus cu moralul ridicat, ei venind dupa victoria cu favorita acestei grupe, Spania, scor 2-1, Kucka si Stoch aducand toate cele 3 puncte de partea Slovaciei. Pentru Spania a marcat atacantul celor de la Valencia, Paco. In primul meci din aceasta grupa, Sloavacia s-a impus cu 1-0 in Ucraina, golul fiind marcat de Mak, astfel dupa 2 meciuri cu echipele cele mai tari din aceasta grupa, Slovacia are maxim de puncte. De cealalta parte, Belarus este ultima clasata in aceasta grupa, avand un egal, 1-1 cu Luxemburg si o infrangere, 2-0 cu Ucraina. Singurul gol marcat la aceasta editie este inscris de Drahun in meciul cu Luxemburg.

Cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata pana acum intr-un meci direct, aceasta fiind primul meci direct dintre cele doua selectionate. Cotele oferite de bet365 pentru acest meci sunt unele destul de mari, oferind pentru o victorie a oaspetilor, care sunt favoriti in acest meci, 2.20, dar cred ca pana la inceperea meciului va scadea. Pentru un egal cota este de 3.20, iar pentru o victorie a gazdelor, si eventual o surpriza, cota este de 3.40.

  • Pont Pariuri Belarus vs Slovacia: Under 2.5 goluri