online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Finlanda vs Grecia – 11 Octombrie 2014

online cazinouri

Meci de foc pentru Grecia in grupa F, acolo unde grecii se vor deplasa in Finlanda pentru un meci interesant. Din aceasta grupa mai fac parte si Romania, Irlanda de Nord, Ungaria si Insulele Feroe, grecii alaturi de Romania fiind favoritele grupei. Grecia este nevoita sa castige acest meci pentru a revenii in lupta pentru castigarea grupei, ei fiind invinsi de Romania in primul meci.

Finlanda la debutul sau pentru calificarea la EURO 2016, a reusit sa castige meciul din deplasare cu Insulele Feroe, cel mai slab adversar din aceasta grupa, cu scorul de 3-1. Finlanda a reusit sa revina dupa ce la pauza scorul fiind 1-0 pentru mica echipa din Insulele Feroe, Riski cu o dubla si Eremenko reusind sa aduca toate cele 3 puncte de partea nordicilor. Cum am spus si mai sus, Grecia in primul meci a fost invinsa pe teren propriu de nationala Romaniei, scorul fiind 1-0 de partea tricolorilor, gol marcat de Marica din penalty.

Ultimul meci direct dintre cele doua echipe a fost un meci amical in 2008, Grecia reusind sa se impuna cu 2-1, iar in ultimul meci oficial intre cele doua echipe, Finlanda a zdrobit cu un categoric 5-1 in 2001. Conform casei de pariuri bet365, acesta este un meci echilibrat, Grecia fiind cotata cu prima sansa, iar cota pentru o victorie este de 2.50. Pentru un egal cota este de 3.20, iar in cazul unei victorii a gazdelor, bet365 ofera pariorilor o cota de 3.20.

  • Pont Pariuri Finlanda vs Grecia: Over 2.5 goluri