online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Krasnodar vs Everton – 02 Octombrie 2014

online cazinouri

Everton se deplaseaza in Rusia pentru meciul cu Krasnodar din Europa League. Aceasta deplasare este obositoare, fiind un drum lung pana in Rusia, pentru a confrunta o echipa debutanta in aceasta competitie, care la debut a obtinut un egal destul de bun in Franta cu Lille, 1-1. Chiar si asa, Krasnodar este favorita in acest meci fiind cotata cu prima sansa la victorie.

Cotele oferite de Bet365, agentia numarul 1 de pariuri online din Romania, ofera o cota de 2.45 pentru victoria gazdelor de la Krasnodar, 3.25 pentru un egal si 2.90 pentru o victorie a englezilor de la Everton. Nu uitati, daca va deschideti chiar acum un cont la Bet365, aveti un bonus de 200 RON in valoare de 100%, mai precis depuneti 200 RON, iar in contul de pariuri aveti 400 RON.

Nici o istorie intre cele doua echipe sau intre Everton si echipele din Rusia. Acesta este primul meci oficial al celor de la Everton pe taram rusesc. In prima etapa de Europa League, Everton s-a impus cu un categoric 4-1 in fata celor de la Wolfsburg. De cealalta parte, Krasnodar a remizat in deplasarea din Franta cu Lille, 1-1.

Meciul nu o sa fie spectaculos, mai ales ca in weekend este etapa, iar Everton nu cred ca va risca foarte mult si se va multumii cu un joc inchis. In Premier League, Everton este pe 15 cu doar 6 puncte, avand doar o singura victorie in 6 etape. De cealalta parte. Krasnodar este pe 6 cu 17 puncte, avand un moral bun pentru acest meci, venind dupa doua victorii consecutive. Desemenea nici echipa gazda nu va risca foarte mult, avand in etapa viitoare un meci important cu Zenit Petersburg.

  • Pont Pariuri Krasnodar vs Everton: Sub 2.5 goluri