online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Polonia vs Germania – 11 Octombrie 2014

online cazinouri

Un alt derby intre doua mari rivale in drumul spre EURO 2016, vine din grupa D, acolo unde Polonia, echipa gazda in acest meci, va intalnii marea rivala Germania, campioana mondiala. Din aceasta grupa, Grupa D, mai fac parte Irlanda, Scotia, Georgia si noua echipa a Gibraltarului, Germania fiind favorita pentru a castiga aceasta grupa. Lupta pentru locul 2 se da intre Polonia, Scotia si Irlanda.

Debutul campioanei mondiale in drumul spre EURO 2016 a fost unul cu o victorie, un meci chinuit, care le-a adus toate cele 3 puncte pana la finalul partidei. Germania s-a impus cu 2-1 in primul meci contra celor de la Scotia, golurile fiind marcate de Müller (dubla), in timp ce pentru Scotia a marcat Anya. De cealalta parte Polonia a debutat cu noua echipa a Gibraltarului, polonezii reusind sa le administreze un 7-0, vedeta fiind Lewandowski cu 4 reusite, Grosicki 2 reusite si Szukala, jucatorul Stelei, reusind primul gol pentru nationala Poloniei.

Ultimul meci direct dintre cele doua echipa a fost anul acesta, intr-un meci amical, scorul final fiind alb, 0-0. Ultimul meci direct oficial a fost la EURO 2008, unde Germania a reusit sa se impuna cu 2-0, intr-un meci din cadrul grupei B. In acest meci merg pe o victorie clara a nemtilor, motivatia si echipa mult mai buna fiind principalele motive pentru a ma face sa merg cu cea mai mare incredere pe Germania.

  • Pont Pariuri Polonia vs Germania: Germania