online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri PSV Eindhoven vs Estoril – 18 Septembrie 2014

online cazinouri

Meci din Europa League din grupa E, acolo unde PSV Eindhoven intalneste pe teren propriu pe Estoril. Acesta este primul meci din grupa pentru ambele echipe, Panathinaikos si Dinamo Moscova fiind celelalte adversare din Grupa E. Cei de la PSV Eindhoven au ajuns in grupele Europa League dupa un parcurs bun in preliminarii, eliminand pe rand pe St. Polten din Austria, dupa un 1-0 pe teren propriu ( gol inscris de de Jong ) si un 3-2 in deplasare ( golurile fiind marcate de Locadia, de Jong, Depay pentru PSV Eindhoven, respectiv Segovia si Kerschbaumer pentru St. Polten ). A urmat apoi doua victorii cu Soligorsk, 1-0 pe teren propriu ( golul fiind marcat de Maher ) si 2-0 in deplasare ( golurile fiind marcate de Depay ).

In campionatul din Olanda, PSV Eindhoven sta foarte bine, fiind locul 1 cu 12 puncte dupa 5 etape, avand 4 victorii si o infrangere, infrangerea fiind in ultima etapa de campionat cu Zwolle, scor 3-1 ( golurile au fost marcate de Drost, Broerse, Rienstra pentru Zwolle, respectiv de Jong pentru PSV Eindhoven ). Pe teren propriu pana acum in campionat, PSV Eindhoven are doua victorii din doua, 2-0 cu Vitesse ( golurile fiind marcate de de Jong si Maker ) si 6-1 cu Breda ( golurile fiind marcate de Wijnaldum, 2 goluri, Damcevski (Autogol), Depay, 2 goluri, Locadia pentru PSV Eindhoven, respectiv Tighadouini pentru Breda.

De cealalta parte, Estoril a fost calificata direct in grupele Europa League, datorita clasarii pe locul 4 de anul trecut din campionatul Portugaliei. Pana acum in campionat, Estoril sta foarte prost, avand dupa primele 4 etape doar 4 puncte, fiind locul 12. In ultimul meci de campionat, Estoril a castigat primul meci cu Nacional pe teren propriu, scor 2-1 ( golurile fiind marcate de Miguel, 2 goluri pentru Estoril, respectiv Matias pentru Nacional ). Pana acum in deplasare in campionat, Estoril are 0 victorii, un egal, 1-1 cu Arouca ( golurile au fost marcate de Pintassilgo pentru Arouca, respectiv Kuca pentru Estoril ) si o infrangere, 2-1 cu Braga ( golurile au fost marcate de Santos si Diego pentru Braga, respectiv Rafael pentru Estoril ).

  • Pont Pariuri PSV Eindhoven vs Estoril: Victorie PSV Eindhoven