online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Romania vs Ungaria – 11 Octombrie 2014

online cazinouri

Meci ce face parte din calificarile pentru EURO 2016, meci din grupa F, acolo unde nationala noastra de fotbal, Romania, va intalnii rivala Ungaria pentru a obtine toate cele 3 puncte puse in joc. Din aceasta grupa mai fac parte Finlanda, Grecia, Irlanda de Nord si Insulele Feroe, o grupa destul de usoara si accesibila pentru a ne permite calificarea la EURO 2016.

Debutul Romaniei in aceasta grupa a fost unul la cel mai inalt nivel, castigand toate cele 3 puncte din primul meci cu favorita acestei grupe, Grecia. Romania a reusit sa se impuna chiar in Grecia, cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Marica din penalty. De cealalta parte, Ungaria a pierdut incredibil acasa cu Irlanda de Nord, scor 1-2, echipa oaspete reusind sa intoarca scorul de la 1-0 pentru Ungaria in doar 10 minute, McGinn reusind sa marcheze pentru 1-1 in minutul 81, iar Lafferty a adus victoria in munutul 88. Pentru Ungaria a marcat Priskin in minutul 75.

Anul trecut in calificarile pentru Mondial, Romania s-a impus pe teren propriu cu un sec 3-0, golurile fiind marcate de Marica, Pintilii si Tanase, iar in Ungaria, scorul a fost 2-2. Ultimele rezultate confirma ca Romania este favorita in acest meci si totodata, sper si merg pe mana lor pentru a castiga toate cele 3 puncte puse la bataie.

  • Pont Pariuri Romania vs Ungaria: Romania