online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Pont Pariuri Scotia vs Georgia – 11 Octombrie 2014

online cazinouri

Un meci interesant in grupa D, acolo unde Scotia, echipa gazda din acest meci va intalnii Georgia intr-un meci din faza a doua a calificarilor pentru EURO 2016. Din aceasta grupa mai fac parte pe langa cele doua echipe, si Polonia, Germania, Irlanda si Gibraltar. Ambele echipe au fost invinse in primul meci din faza grupelor, iar sansele lor de a merge mai departe sunt imposibile in aceasta grupa, in care Germania este favorita, iar Polonia si Irlanda se vor bate pentru o calificare la EURO 2016.

Scotia a facut un meci destul de bun in Germania in primul meci, insa pana la urma au pierdut cu 2-1. Pentru scotieni a marcat Anya, in timp ce dubla lui Muller a adus toate cele 3 puncte de partea nemtilor. Adversara din acest meci Georgia, a cedat pe teren propriu in fata irlandezilor, cu 2-1, golul victoriei pentru Irlanda fiind marcat in minutul 90. Pentru Gerogia a marcat Okriashvili, in timp ce McGeady a adus toate cele 3 puncte Irlandei printr-o dubla.

Ultimul meci direct dintre cele doua echipe a fost in 2007, tot pentru calificarile la Euro, in Georgia, scorul fiind 2-0 pentru echipa gazda. Tot in acelasi an, in meciul din Scotia, scotienii s-au impus cu 2-1. Acestea sunt singurele meciuri directe dintre cele doua echipe. Conform casei de pariuri bet365, Scotia este favorita in acest meci, avand o cota de 1.73 pentru o victorie. Pentru un egal cota este de 3.75, iar in cazul unei victorii a oaspetilor, bet365 ofera pariorilor o cota de 5.50, si este in crestere.

  • Pont Pariuri Scotia vs Georgia: Scotia