online cazinouri

Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Winmasters – Bonus 150 RON Pariuri

online cazinouri

Licentiata in Malta, Winmasters este o casa de pariuri online foarte sigura, unde toate jocurile sunt verficate in mod independent, pentru a asigura corectitudinea completa, iar depunerile si retragerile sunt efectuate intr-un mod foarte rapid si sigur, cu ajutorul sistemelor de securitate art. Gama de optiuni de plata ofera tuturor sansa de a juca la Winmasters, cu carduri de credit si debit, portofele online (Skrill, Neteller), cartele pre-platite toate fac ca Winmasters sa fie una dintre cele mai bune agentii de pariuri online destinata pariorilor romani.

Noua casa de pariuri destinata pariorilor romani, Winmasters iti ofera o experienta extraordinara si relaxanta de pariere. La Winmasters dispui de o selectie generoasa de sporturi, o oferta variata, cu peste 7000 de evenimente la care poti paria, chiar si live in fiecare luna! Pe langa acestea, Winmasters ofera pariorilor romani un bonus de 150 RON la prima depunere. Inregistreaza-te la Winmasters, depune cel putin 40 RON si primesti bonus de bun venit 50% din suma depusa, pana la 150 RON. Foloseste codul ‘BONUS150RO‘.

Acesta este un bonus oferit pentru deschiderea unui cont nou de pariuri. Aceasta promotie este disponibila pentru toti noii jucatori romani la Winmasters, care au implinit varsta de 18 ani. Perioada acestei promotii este: 01/08/14 – 31/12/14. Pe langa pariurile sportive, la Winmasters dispui si de cazino online, cazino live si poker online.

Conditiile de rulare a bonusului de 150 RON sunt urmatoarele: pentru a paria bonusul, pariati suma depunerii dvs. de calificare pe sporturi si pariuri, conform alegerii dvs. Este necesar sa rulati suma reprezentand depunerea si bonusul de 7 ori inainte de a face o retragere. Orice pariuri plasate, continand selectii la cote mai mici de 1.80, nu vor conta la determinarea cerintelor de rulaj.

online cazinouri

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *